Relaxed in verwachting met Finn Zeppelin

Toekomstige mama of papa, en stress stress stress voor wat er komt?

Geen nood, Lore staat aan je zijde. Als hoofd van het Ministerie van Babyzaken biedt zij een houvast in woelige tijden vol vragen en onzekerheid. Met een hoogstpersoonlijke, warme aanpak stoomt zij elke toekomstige ouder klaar voor het avontuur. Ze brengt haar advies tot in je woonkamer, en focust altijd op jouw behoeften én de behoeften van je kleine bengel.

Samen kies je uit een unieke selectie essentiële babyproducten en lifestyle-items. Daarna wijst ze je familie en vrienden op weg naar leuke en functionele cadeaus die rechtstreeks naar jou worden toegestuurd.

Je persoonlijke babybutler, je houvast tijdens de zwangerschap?

Die heet Lore.

Finn Zeppelin maakt je het leven makkelijker

Enjoy your pregnancy

Laat niet langer je slaap over de keuze van het juiste bedje. Lore gidst je thuis door alle voorbereidingen.

Levering aan huis

Finn Zeppelin bezorgt de pakjes bij je thuis. De onmisbare producten zelfs voor de bevalling, zo ben je maximaal voorbereid.

Uitsluitend leuke en onmisbare cadeaus

Jouw favoriete selectie van babyspullen waarin onmisbare stukken het eerst worden geschonken.

Gezond & veilig

Het Finn Zeppelin assortiment wordt veelvuldig door ouders getest en goedgekeurd. Gezonde alternatieven, uiterst veilig in gebruik.

Voor design lovers

Unieke merken, mooi in hun eenvoud, en helemaal op zijn plaats in je interieur.

Een plezier om te geven

Kies je cadeau online uit in slechts enkele kliks. Wij wikkelen er papier en een strik rond en voegen er je persoonlijke boodschap aan toe. Op 1-2-3 bezorgd bij jou of de ouders.

Vanuit het hart

Bij elke nieuwe geboortelijst schenkt Finn Zeppelin een aangepaste starterskit met essentials aan een maatschappelijk kwetsbaar gezin.

De ooievaar van Finn Zeppelin

Onze ooievaar vliegt rechtstreeks naar je mailbox met een nieuwsbrief vol coole spulletjes, kindertips en ander handig nieuws.

Laat hier je mailadres achter, zodat hij de weg vindt.